Skip to main content

Klantendienst

De OneTouch® klantendienst is er om u de ondersteuning te bieden die u nodig hebt – op het moment dat u ze nodig hebt. Met meer dan 350 medewerkers en 35 talen uit de hele wereld hebben wij allemaal een duidelijk doel voor ogen en een reden om elke dag te komen werken – u verder helpen. Ons doel bij de klantendienst van OneTouch® is u de ondersteuning te bieden die u nodig hebt om uw diabetes onder controle te houden. We kunnen u bijvoorbeeld helpen bij het instellen van uw nieuwe OneTouch® meter en al uw vragen over het gebruik van uw OneTouch® product beantwoorden.

Contacteer ons

email.png

OneTouch
Share Image: 
0

E-mail [email protected]

call.png

OneTouch
Share Image: 
0

Gratis telefoonnummer 0800 15325
De lijnen zijn open: maandag – vrijdag
9.00 u – 17.00 u

Wij zullen uw informatie gebruiken in overeenstemming met ons privacybeleid om te reageren op uw vragen en uw verzoeken af te handelen voor zover nodig voor ons gerechtvaardigd belang en mogelijk om te voldoen aan onze wettelijke verplichtingen met betrekking tot geneesmiddelenbewaking of productkwaliteit. Gelieve ons privacybeleid te lezen.

Hebt u een vraag?

We hebben een lijst gemaakt met enkele van de vragen die het vaakst aan ons worden gesteld. Dus als u een vraag hebt, kijk dan eerst eens hier. Sommige antwoorden kunt u ook vinden in de gebruikershandleiding van uw meter. Vindt u nog geen antwoord op uw vraag? Bel ons dan even en wij helpen u met plezier verder!

Hebt u uw meter nog niet geregistreerd?

Door uw meter te registreren kunnen we u continu helpen uw diabetes onder controle te houden. Klik gewoon hieronder op 'Registreer uw meter' en vul het formulier in om uw registratie te voltooien.

Twee medewerkers van de OneTouch-klantendienst

De OneTouch® meter voor u

Wij helpen u bij het vinden van de OneTouch® meter die het beste bij u past op basis van enkele korte vragen.

OneTouch-diabeteslogboek

Een nieuw logboek nodig?

Het gebruik van een logboek om uw resultaten bij te houden is een gemakkelijke en nuttige manier om uw bloedglucoseresultaten te monitoren.

Download uw gratis logboek gewoon hier!

CO/GEN/0117/0004