Skip to main content

Over ons

OVER ONETOUCH®

Al meer dan dertig jaar zet LifeScan Inc., de maker van de OneTouch®-producten, zich onverminderd in om de levenskwaliteit van personen met diabetes te verbeteren.

In 1987 introduceerde LifeScan Inc. de eerste OneTouch®-meter. Deze was zo eenvoudig en nauwkeurig dat hij een revolutie betekende voor de zelfmonitoring van bloedglucose. We zijn er trots op dat OneTouch®-meters en -teststrips vandaag worden gebruikt door meer dan negentien miljoen personen overal ter wereld.

In 2008, na de overname van Animas Corporation door Johnson & Johnson, werd het OneTouch Ping®-glucosebeheersysteem ontwikkeld: de eerste volwaardige insulinepomp die draadloos vanop afstand met een bloedglucosemeter communiceerde.

In 2012 werd Calibra Medical Inc. overgenomen, samen met hun draagbare patchpomp (alleen bolus) voor drie dagen. Dit product, dat we nu kennen als het OneTouch Via®-ondemandsysteem voor insulinetoediening, werd ontwikkeld als nieuwe optie voor personen met diabetes om insuline toe te dienen.

Onze nieuwe look

We hebben een nieuwe look, maar ons engagement tegenover u blijft hetzelfde. Kom alles te weten over wat er verandert en waarom.

CO/GEN/0117/0008